fbpx

volar en globo

El globus aerostàtic va ser el primer invent que va permetre a l'ésser humà solcar els cels. A partir de llavors, es van crear tot tipus d'aparells capaços de volar. No obstant això, aquell artefacte creat fa més de dos-cents anys es manté pràcticament sense canvis. No necessites endevinar com es van sentir els primers pilots d'un globus aerostàtic. Pots experimentar-ho per tu mateix.

Els vols es duen a terme d'hora al matí, com a això de les set o vuit, depenent de l'estació. La raó per fer-te matinar tant és que, a aquestes hores del matí, els vents solen ser menys intensos i predictibles. Una vegada que brilla el sol amb més força, es poden produir corrents sobtades que podrien dificultar la navegació aèria.
Per descomptat, hi ha dies en què les condicions climatològiques poden ser adverses des d'hora. Els pilots estan ben capacitats per decidir si és convenient volar en un moment donat. Si això succeís, es posposarà la data de sortida, sense que això suposi cap càrrec extra per a tu.


No et preocupis pensant que aquesta és una activitat perillosa. S'ha dit que, si volar és la forma més segura de viatjar, passejar en globus és la forma més segura de volar. Tota la família pot realitzar aquest recorregut, sense importar l'edat dels passatgers. L'única restricció és per a les dones embarassades.


N'hi ha que creuen que, a causa de l'altura, farà molt fred allà dalt. Però, per experimentar un canvi dràstic de temperatura, el globus hauria d'elevar molt més dels que realment ho fa. Per tant, si et preguntes quina roba necessites portar per volar, la resposta és molt senzilla: la mateixa que portaries si, aquest mateix dia anessis a caminar pel camp on es realitzarà l'enlairament.
Finalment, cal assenyalar que el viatge no segueix un itinerari específic. És impossible controlar la direcció del vol. És un globus, no un avió. El vent determina el rumb que prendrem. El que sí que pot fer el pilot és ajustar l'alçada per trobar corrents més favorables que els porten a un bon lloc d'aterratge.
Volar en globus és una experiència meravellosa. Camins de vent et convida a viure moments inoblidables en companyia dels teus éssers estimats. Vola amb nosaltres!!