fbpx

LONGLEAT SKY SAFARI

RÈCORD DE GLOBUS SOBREVOLANT ANGLATERRA

Camins de Vent va viatjar a Warminster, Anglaterra, per formar part del Exclusive Cup Sky Safari a Longleat, el parc zoològic de la ciutat. Aquest festival es va dur a terme del 13 al 16 de setembre, batent el rècord de participació de tots els anys i de tot Anglaterra. Andrew Holly n’és l’organitzador.

exclusive balloon eventsFoto d'Exclusive Balloon Flight del dissabte 15


El dissabte 15 es va batre un nou rècord de globus volant, a l’enlairar-se 169 globus a la vegada en un espectacle visual que va inundar el cel de Warminster de globus aerostàtics plens de colors. El festival va englobar un total de 201 globus diferents, els quals van formar part d’activitats com el Night Glow o vols captius, a part dels vols en globus per sobre Longleat.

exclusive balloon events night glowFoto d'Exclusive Balloon Flight del Night Glow


Enguany s’han batut tots aquests rècords en la seva 10a edició. Això fa pensar que en un futur el festival pugui seguir creixent. També, més a to d’anècdota, s’han batut rècords com el de tir el frisbie des d’un globus aerostàtics. Durant aquests 4 dies de festival, s’han realitzat 4 vols lliures dels 5 vols programats. La meteorologia va permetre volar dijous, divendres i dissabte matí i tarda, però el diumenge es va complicar. També es van realitzar vols captius (on el globus està lligat amb 3 o 4 cordes a terra) i un total de tres night glows. El Night Glow és un concepte de vol captiu nocturn, on la llum emesa pel globus es barreja amb música. Tot plegat crea un espectacle visual molt bonic de veure.

exclusive balloon eventsFoto d'Exclusive Balloon Flight dels globus amb forma d'animal


Aquest festival té com a tret característic els globus amb forma d’animal. L’Sky Safari enguany ha acollit al mític globus amb forma de lleó (globus patrocinat pel propi zoo de Longleat), els famosos pingüins #FlyPenguin, i el nou pingüí Tall Steve, també el globus amb forma de Mussol, el Llop i en Koala. Tot un espectacle de globus d’animals.