fbpx

Tenim la pau que necessites.
El millor regal que pots fer-te a tu mateix o a algú és el de regalar una experiència.

Un viatge en globus és emocionant i inoblidable. Si necessites idees pel regal perfecte per a bodes, nuvis, amics, parelles, gent gran i fins i tot per a incentius d’empresa eficaços i divertits, vine a volar en globus.

Camins de Vent som una empresa amb més de 15 anys d’experiència i una flota de 7 globus. A què esperes per volar amb nosaltres?

Volem per tot Catalunya. Les zones a escollir un cop heu reservat el vol en globus són:

- vols en globus a La Cerdanya, sobrevolant la vall més àmplia d’Europa.
- vols en globus a Igualada (Anoia) amb vistes a Montserrat i molt a prop de Barcelona.
- vols en globus a Manresa (Bages) amb vistes a Montserrat i molt a prop de Barcelona.
- vols en globus a Vic (Osona) amb vistes al Prepirineu català.
- vols en globus a l’Empordà, amb unes vistes precioses a la Costa Brava.
- vols en globus a la Província de Lleida, on els camps de cultiu ens descobriran un paisatge diferent des de l’aire.
- vols en globus a Banyoles (Pla de l’Estany), per buscar el monstre del llac de Banyoles des del globus.

I si amb tantes zones no et decideixes, pots trucar-nos i t’ajudarem a decidir quina és la teva zona de vol.

vol globus vic

El viatge en globus és tranquil. Quedarem a primera hora del matí a la zona de vol escollida. El nostre equip prepararà el globus, una activitat bonica i on hi podeu formar part si us ve de gust. Un cop estigui tot preparat, toca pujar a la cistella. El vol dura una hora i quart aproximadament. Durant aquesta estona de vol el vent serà el nostre guia i la tranquil·litat i pau ens acompanyaran. Un cop aterrats, l’equip recollirem el globus i si voleu també ens podeu donar un cop de mà. Després farem un brindis amb cava i pastes i us farem entrega del diploma de vol. Durant tota l’activitat us haurem fet fotografies, que us enviarem per correu electrònic. Un equip de terra ens seguirà al llarg del vol i serà el que ens retornarà al punt d’inici un cop acabada l’activitat.

vol globus accessible caminsdevent

Camins de Vent té globus accessibles i adaptats. Pràcticament totes les nostres cistelles estan adaptades amb porta per tal de facilitar-ne l’entrada. També disposem de cistelles per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes cistelles accessibles, a part de porta, disposen d’una cadira còmode on seure per gaudir d’un vol fantàstic sobrevolant Catalunya.

vuelo globo

Ja t’has decidit a volar o a regalar una experiència inoblidable? Si encara tens algun dubte truca’ns i t’ajudarem encantats.

Truca'ns al +34 675 100 200, o envia'ns un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESERVA ARA