fbpx

Festival de globus aerostàtic a Igualada.
European Balloon Festival, de l'11 al 14 de juliol de 2019


European Balloon Festival 2019, vols amb Camins de Vent, vols en globus

Vols volar en globus al festival de globus aerostàtics més gran del sud d’Europa? Amb Camins de Vent pots reservar ara la teva plaça per volar un dels 4 dies del festival.

L’European Balloon Festival es va iniciar al 1997. Des d’aleshores es celebra any rere any durant la primera quinzena de juliol i s'ha consolidat com un festival de globus aerostàtics de referència a Europa. Aquest any Igualada s’omplirà de globus de l'11 al 14 de juliol. Al festival hi participen uns 50 globus provinents de tot el món i el visiten més de 25mil espectadors. Durant els quatre dies de l’EBF, la ciutat d’Igualada s’omple d’activitats variades per a grans i petits. Des d’espectacles musicals a tallers infantils, concursos fotogràfics i com no pot faltar, l’esperat i famós Night Glow (el dia 13 de juliol a la nit).

La competició de globus durant el festival hi aporta un toc de màgia impressionant. Els vols en globus es fan a primera hora del matí i a última hora de la tarda. Veure la sortida dels globus és molt emocionant, al matí amb els globus de passatgers i per la tarda només amb els globus de competició. Ara imagina't ser un dels afortunats que pot volar-hi, envoltat de 50 globus i veient la sortida del sol. 

I si ets un fanàtic de l'aerostació, tenim el pla perfecte: forma part de l'equip de Camins de Vent durant els 4 dies del festival. Viure el festival des de dins és inoblidable. Podràs volar en globus i també fer el rescat. Fes els àpats amb l'equip i forma part del màgic Night Glow. T'animes a viure l'EBF d'una forma única? Viu tota la setmana per només 1400€  -més informació-

european balloon festival igualada opt

 L'ACTIVITAT     

  • Quedarem a primera hora del matí al camp de vol i us farem entrega del pícnic de benvinguda.
  • Us guiarem fins al vostre globus i podreu veure com es prepara i s'infla. Un cop estigui tot a punt, tocarà pujar a la cistella.
  • Sobrevolarem un paisatge màgic acompanyats de la màgia dels globus durant una hora aproximadament.
  • A l'aterrar recollirem el globus i si voleu podreu donar-nos un cop de mà.
  • Farem un brindis amb cava i pastes i el pilot us farà entrega del diploma de vol.
  • Us enviarem les fotografies fetes per terra i aire al vostre correu electrònic.
  • Tornarem al punt d'inici amb els nostres vehicles 4x4.

A què esperes per viure una de les experiències més boniques?

Dj 11 de juliol -> 148 euros/persona
Dv 12 de juliol -> 148 euros/persona
Ds 13 de juliol -> 178 euros/persona

Dg 14 de juliol -> 178 euros /persona

O gaudeix d'un vol privat per 330 euros /persona

 

caminsdevent team

L'equip de Camins de Vent t'espera

PUNT DE TROBADA


RESERVA ARA