fbpx

Volar en globus és una experiència única.

Un tast de vins és una experiència exquisida.

Imagineu-vos la unió perfecte d’aquestes dues activitats, un tast de vins amb les millors vistes mai somiades.

Un tast de vins de la mà de l’especialitzat celler cooperatiu Caves Artium.
Aquest celler, fundat el 1908, es troba a Artés i té l’essència de l’herència ancestral que s’ha transmès de pares a fills a través del temps.
Així doncs, hem volgut crear un vol en globus únic, amb un tast de vins durant el vol.

tast de cava artiumQuedarem a primera hora del matí, a l’alba, ja que és quan els globus tenen les millors condicions meteorològiques per poder volar. Camins de Vent prepararà el globus mentre Artium prepara un gran tast. Un cop està tot preparat, toca sortir a volar.  El vol dura entre 1 hora i 1 hora i 15 minuts. Durant el vol, un sommelier especialitzat farà una tria exquisida dels millors vins per tastar en altura. El tast anirà acompanyat de les explicacions pertinents sobre les característiques particulars de cada vi, així com les característiques necessàries del sòl i la climatologia per aconseguir una personalitat i estil propis en el cultiu del raïm i l’elaboració del vi de les Caves Artium.


El tast anirà acompanyat d’unes vistes espectaculars de la Catalunya central, en concret del Bages.

Guiats pel vent i amb la majestuosa muntanya de Montserrat com a teló de fons, els nostres experts pilots estaran encantats d’explicar, si així ho desitgen vostès, particularitats dels globus.


Un cop a terra, l’equip terrestre de seguiment del globus recollirà el globus i oferirà unes galetes per pair millor el vi. També es farà entrega del diploma de vol. Durant l’activitat es faran fotografies des de terra i aire que seran enviades per correu electrònic als participants.


Us animem a viure aquesta experiència única.
Per a més informació sobre l'activitat, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

bages manresa 24 opt